Geschiedenis

Wie zijn wij?

Sinds de 19e eeuw hebben wij de ambachtelijke traditie in ere gehouden en deze met trots aan de volgende generaties beddenmakers doorgegeven. Alle Hälsing bedden worden handmatig afgewerkt met natuurlijke materialen uit het Noorden. Iets wat alleen écht goede beddenmakers kunnen. Kwaliteit en gevoel gaan bij Hälsing hand in hand.

Het vakmanschap en de aandacht voor ieder klein detail is overal zichtbaar: het stevig gebouwde bedframe, de sterke, precieze naden van de stof, de soepele stretchstof aan de bovenzijde en de prachtige vormgeving creëren samen een bed voor het leven.

Wij streven naar Scandinavisch slaapcomfort. De basis van de Scandinavische stijl is licht, wit en warm. Door de lange, donkere winterse dagen brengen Scandinaviërs het (zon)licht in huis door lichte kleuren, grote ramen en natuurlijke materialen. De witte kleur reflecteert het meeste licht en zorgt voor een ruimtelijk, helder interieur. De Scandinavische woonstijl is overgewaaid uit Noord-Europa en volledig geïnspireerd op het beperkt aantal zonuren, de lange koude winters, diepblauwe meren en de vele ongerepte bossen. En dat is niet voor niets: een Scandinavisch interieur is functioneel, simplistisch en bovenal gericht op het creëren van een zo prettig mogelijke leefomgeving. Zo zien we in een Scandinavisch interieur veel natuurlijke materialen als donker hout en warme, aaibare materialen zoals teddy en wol om de winters te trotseren.

Scandinavische bedden zijn hoogkwalitatieve boxsprings die gemaakt worden van hoofdzakelijk natuurlijke materialen. Ze zijn onder andere in trek door de stoere, landelijke uitstraling en het authentieke handwerk. Hierdoor ontstaat een superzacht en comfortabel slaapsysteem uit duurzame en recyclebare materialen. Het zogenaamde Scandinavisch slapen staat wereldwijd bekend om zijn slaapcomfort. Bij Hälsing is uw slaapcomfort onze prioriteit.